Jerbe funerare

Pentru ca viata ne rezerva si surprize neplacute, uneori suntem nevoiti sa ne confruntam cu pierderea unei persoane apropiate. In astfel de momente delicate un gest frumos poate insemna mai mult decat o mie de cuvinte. Noi te ajutam sa onorezi memoria celor trecuti in nefiinta.
Poti trece peste momentele grele intr-un mod simplu si gratios cu ajutorul Sympathy Flowers. Te ajutam sa iti explrimi condolenatele cu ajutorul jerbelor funerare de diferite dimensiuni disponibile in floraria online. Toate florile pe care le folosim sunt proaspete si parfumate, iar fiecare aranjament este gandit pentru a sugera respect; flori cu reputatie funerara – cum ar fi garoafe, crizanteme, anthurium, crini sau gerbera, in combinatii de bun gust sunt doar la un click distanta.
Atunci cand oferi jerbe funerare pentru inmormantare, acesta este un semn de respect pentru cel trecut in nefiinta, dar si un semn de sprijin si consideratie pentru familia acestuia. Daca iti doresti sa oferi un plus de sprijin moral, poti adauga la jerba funerara un mesaj de adio pentru cel trecut in nefiinta sau un mesaj de incurajare pentru familia ramasa in urma. Pentru ca treci printr-un moment greu, noi iti oferim transportul gratuit pentru orice comanda mai mare de 200 lei, precum si garantia ca toate jerbele funerare cumparate online isi vor pastra forma vreme indelungata.

Catalog produse

Activează filtre:
Disponibilitate
Condiție