Cruce din flori

Viata este efemera si aproape intotdeauna se termina mai repede decat ne-am dori. In astfel de momente delicate un gest frumos poate insemna mai mult decat o mie de cuvinte. Noi te ajutam sa onorezi memoria celor trecuti in nefiinta.
Decesul este un moment extrem de greu pentru cei ramasi in urma, insa poti trece peste momentele grele intr-un mod simplu si gratios cu ajutorul Sympathy Flowers. Iti punem la dispozitie o selectie generoasa de elegante cruci din flori, care sa te ajute sa-ti exprimi regretul si condoleantele intr-un mod placut. Toate florile pe care le folosim sunt proaspete si parfumate, iar fiecare aranjament este gandit pentru a sugera respect; flori cu reputatie funerara – cum ar fi garoafe, crizanteme, anthurium, crini sau gerbera, in combinatii de bun gust sunt doar la un click distanta.
Atunci cand doresti sa iti exprimi respectul pentru cel trecut in nefiinta, dar si sa oferi un semn de sprijin si consideratie familiei acestuia, cea mai buna solutie este sa oferi o cruce din flori. Pentru un plus de sprijin moral, poti adauga la jerba funerara un mesaj de adio pentru cel trecut in nefiinta sau un mesaj de incurajare pentru familia ramasa in urma. Pentru ca treci printr-un moment greu, noi iti oferim transportul gratuit pentru orice comanda mai mare de 200 lei, precum si garantia ca toate jerbele funerare cumparate online isi vor pastra forma vreme indelungata.

Catalog produse

Activează filtre:
Disponibilitate
Condiție